Quinzena d’activitats al Barri Cooperatiu La Obrera

Quinzena d’activitats al Barri Cooperatiu La Obrera

Per a més informació podeu trucar al 933791400 o enviar un correu electrònic a cov@cov-elprat.com

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Resum d’activitats:
La COV juntament amb altres entitats organitza una sèrie d’activitats i xerrades. El toc d’inici serà dimarts 2 d’octubre a les 18h a la Plaça Ramon Roigé i Badia amb una Festa Popular on es farà la presentació del logotip “la Obrera” i el Bateig dels nous Capgrossos de la COV tot seguit d’una xocolatada.

Dimecres 3d’octubre a les 17h a la conferencia “El Barri Cooperatiu “La Obrera” Present i Futur” es presentaran els estudis encarregats sobre el nostre barri i sobre l’antiga Escola Ramon i Cajal.
Dijous 4 Som Energia farà una xerrada per ajudar a tots els veïns i veïnes a estalviar en el seu rebut de la llum.
Divendres 5 al matí l’Escola Honorable Josep Tarradellas visita el Barri Cooperatiu i a la tarda a partir de les 17h tots els veïns i veïnes poden visitar les cooperatives del Barri, hi hauran diverses activitats per a tots els públics, especialment per als infants.
Dilluns 8, a les 18h  l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Baix Llobregat organitza una xerrada a la COV sobre el testament vital i les voluntats anticipades.
Dimarts i Dimecres 9 i 10 d’octubre l’Associació HERES organitza un Taller de Cooperativisme de Plataforma: Models cooperatius per a empreses i comerços a l’UIKÚ. (Cal inscripció prèvia)
Dimecres 10 d’octubre l’Institut Miramar de Viladecans visita el Barri Cooperatiu i les seves cooperatives durant tot el matí, i a les 18h l’UIKÚ organitza una xerrada tècnica a les seves instal·lacions: “Vols Crear una cooperativa d’arquitectes?” (Cal inscripció prèvia)
Dijous 11 d’octubre la COV organitza una caminada popular fins al Delta del Llobregat, la sortida és des de la Plaça Roigé i Badia a les 9h.
Dimarts 16 d’octubre SET-C imparteix la xerrada “Aspectes Econòmics i Fiscals d’una cooperativa” a les 17h a la COV.
I tanquem el cicle d’activitats dimecres i dijous 17 i 18 d’octubre a les 15h amb el taller d’HERES “Cooperativisme de Plataforma per a Emprenedors” a UIKÚ. (Cal inscripció prèvia)
 
Per a més informació podeu trucar al 933791400 o enviar un correu electrònic a cov@cov-elprat.com
 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...