CONCURS FOTOGRÀFIC 2019

CONCURS FOTOGRÀFIC 2019

La Cooperativa Obrera de Viviendas convoca un concurs de fotografia amb la finalitat d’il·lustrar el calendari de la COV per l’any 2020.
Les fotografies es poden presentar, d’acord amb les bases, fins el 29 de novembre de 2019.
 

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

CONCURS FOTOGRÀFIC PEL CALENDARI DE LA COV 2019
BASES DE PARTICIPACIÓ
 
CONVOCATÒRIA 
La Cooperativa Obrera de Viviendas convoca un concurs de fotografia amb la finalitat d’il·lustrar el calendari de la COV per l’any 2020.
 
OBJECTIU 
La COV vol obrir la possibilitat a tots els veïns i veïnes de il·lustrar amb les seves fotografies el seu calendari anual, del que se’n reparteixen més de 1500 còpies i que ha esdevingut, amb el temps un element característic i conegut de la cooperativa.
Impulsar el paper de la COV en la comunitat, a partir d’una convocatòria oberta a persones sòcies i no sòcies en una activitat cultural, adreçada al barri. 
  
TEMA 
La convocatòria pel 2019 proposa escollir una fotografia que pugui il·lustrar el tema “La COV i el Barri” en el format que sigui i la manera que cada fotògraf determini.  
 
PARTICIPANTS 
Totes les persones de 0 a 99 anys, que resideixin o treballin al Prat de Llobregat i que no siguin fotògrafs professionals.
Cada persona podrà presentar 2 fotografies a concurs, com a màxim.
  
PRESENTACIÓ DE LES FOTOGRAFIES 
Les fotografies:
Poden ser en B/N o en color. Úniques o fotomuntatges. 
Poden estar fetes amb càmera o amb dispositiu digital (telèfon mòbil, Ipad...) o qualsevol altre però hauran de tenir una resolució mínima de 4000x3000 píxels. 
Hauran de ser entregades en paper i format electrònic (.jpg) ja sigui per correu electrònic a cov@cov-elprat.com o en un CD o USB entregats a la Plaça Ramon Roigé i Badia, 3, de dilluns a dijous de 9h a 13h o de 16h a 18h o divendres de 9h a 14h. 
Adjunt a la fotografia caldrà detallar:
Les dades de la persona que concursa (Nom i cognoms, adreça postal, telèfon de contacte i adreça de correu electrònic). 
El títol de la fotografia presentada, amb la data i el lloc on s’ha fet i una breu explicació. 
El consentiment de les persones que apareguin explícitament a les fotografies o l’autorització en cas que siguin menors. 
Totes les fotografies passaran a ser propietat  de la COV per a poder usar-les en les seves publicacions futures, però mai cedides a tercers.
  
DATES DEL CONCURS 
Les fotografies es poden presentar, d’acord amb aquestes bases, fins el 29 de novembre de 2019.
La decisió del jurat es farà pública la primera setmana de desembre i la COV ho anunciarà a la pàgina web i contactarà directament les persones guanyadores.
L’entrega dels premis es farà durant la celebració de la Fira Avícola del Prat en l’espai de l’Economia social del recinte firal.
 
JURAT 
El jurat estarà format per representants de la COV i per persones expertes en matèria plàstica i fotogràfica. I la seva composició es farà pública un cop anunciat el resultat.
El jurat valorarà:
El grau de representació i idoneïtat amb el tema proposat
El valor artístic de la fotografia
La qualitat tècnica de la fotografia 
La decisió del jurat serà inapel·lable i igualment el jurat es reserva el dret de declarar el concurs desert en cas que cap de les obres presentades reunís els criteris valorats.
 
PREMIS 
Les tres fotografies més ben valorades rebran un premi i un reconeixement:
Primer premi: serà la fotografia que il·lustrarà el calendari de la COV pel 2020, es publicarà en la revista de la cooperativa i una nit d’hotel per a dues persones. 
Segon premi: es publicarà en la revista de la cooperativa i obtindrà una invitació per sopar de menú gastronòmic.   
Tercer premi: es publicarà en la revista de la cooperativa i obtindrà un lot de productes per Nadal.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...