Concurs Fotogràfic 2018

Concurs Fotogràfic 2018

Organitzem un concurs fotogràfic per il·lustrar el calendari de la COV. La fotografia és de tema lliure però ha d'aparèixer el logotip de la COV en la imatge, en el format que sigui. Teniu fins el 28 de novembre.
 

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

1. CONVOCATÒRIA
La Cooperativa Obrera de Viviendas convoca un concurs de fotografia amb la finalitat d’il·lustrar el calendari de la COV per l’any 2019. 

2. OBJECTIU La COV
vol obrir la possibilitat a tots els veïns i veïnes de il·lustrar amb les seves fotografies el seu calendari anual, del que se’n reparteixen més de 1500 còpies i que ha esdevingut, amb el temps un element característic i conegut de la cooperativa. Impulsar el paper de la COV en la comunitat, a partir d’una convocatòria oberta a persones sòcies i no sòcies en una activitat cultural, adreçada al barri. 

3. TEMA
La convocatòria pel 2018 proposa escollir una fotografia de tema lliure però on aparegui el logotip de la COV en la imatge, en el format que sigui. 

4. PARTICIPANTS
Totes les persones de 0 a 99 anys, que resideixin o treballin al Prat de Llobregat i que no siguin fotògrafs professionals. Cada persona podrà presentar 2 fotografies com a màxim

5. PRESENTACIÓ DE LES FOTOGRAFIES

Les fotografies:
- Poden ser en B/N o en color. Úniques o fotomuntatges.
- Poden estar fetes amb càmera o amb dispositiu digital (telèfon mòbil, Ipad...) o qualsevol altre però hauran de tenir una resolució mínima de 4000x3000 píxels.
- Hauran de ser entregades en paper i format electrònic (.jpg) ja sigui per correu electrònic a:
cov@cov-elprat.com o en un CD o USB entregats a la Plaça Ramon Roigé i Badia, 3, de dilluns a dijous de 9h a 13h o de 16h a 18h o divendres de 9h a 14h. 

Adjunt a la fotografia caldrà detallar:
- Les dades de la persona que concursa (Nom i cognoms, adreça postal, telèfon de contacte i adreça de correu electrònic).
- El títol de la fotografia presentada, amb la data i el lloc on s’ha fet i una breu explicació.
- El consentiment de les persones que apareguin explícitament a les fotografies o l’autorització en cas que siguin menors. Totes les fotografies passaran a ser propietat de la COV per a poder usar-les en les seves publicacions futures, però mai cedides a tercers. 

6. DATES DEL CONCURS Les fotografies es poden presentar, d’acord amb aquestes bases, fins el 28 de novembre de 2018. La decisió del jurat es farà pública la primera setmana de desembre i la COV ho anunciarà a la pàgina web i contactarà directament les persones guanyadores. 

L’entrega dels premis es farà durant la celebració de la Fira Avícola del Prat en l’espai de l’Economia social del recinte firal. 

7. JURAT
El jurat estarà format per representants de la COV i per persones expertes en matèria plàstica i fotogràfica. I la seva composició es farà pública un cop anunciat el resultat. El jurat valorarà:
- El grau de representació i idoneïtat amb el tema proposat
- El valor artístic de la fotografia
- La qualitat tècnica de la fotografia

La decisió del jurat serà inapel·lable i igualment el jurat es reserva el dret de declarar el concurs desert en cas que cap de les obres presentades reunís els criteris valorats. 

8. PREMIS
Les tres fotografies més ben valorades rebran un premi i un reconeixement:
- Primer premi: serà la fotografia que il·lustrarà el calendari de la COV pel 2019, es publicarà en la revista de la cooperativa i una nit d’hotel per a dues persones.
- Segon premi: es publicarà en la revista de la cooperativa i obtindrà una invitació per sopar de menú gastronòmic.
- Tercer premi: es publicarà en la revista de la cooperativa i obtindrà un lot de productes per Nadal. 

Descarrega PDF


 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...