La COV a la concentració en rebuig a la violència masclista

La COV a la concentració en rebuig a la violència masclista

La COV va participar en la concentració el passat 2 de desembre a les 19h a la Plaça de la Vila per manifestar el rebuig a la violència masclista i s'adhereix al manifest #ElPratAntiMasclista

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en WhatsappNota de la COV en condemna dels fets ocurreguts el 2 de Desembre de 2019.

La Cooperativa Obrera de Viviendas lamenta l’assassinat d’una dona per violència masclista al Prat i condemna la violència contra les dones arreu.

La COV, Sccl rebutja la violència sistemàtica contra les dones que en massa ocasions acaba amb elles i el seu entorn com a víctimes. Una societat sana no pot permetre que hi hagi actituds i comportaments que perpetuen les discriminacions per raó de gènere i que justifiquen la violència contra les dones.

És feina de tots i totes combatre-ho i denunciar-ho i des de la COV ens hi comprometem i fem una crida a tots els nostres socis i sòcies a fer-ho.

La cooperativa s’afegeix als tres dies de dol decretats per l’Ajuntament i també es sumarà aquesta tarda a la concentració convocada a les 19h a la Plaça de la Vila.

Descarrega la nota en .doc

Manifest #ElPratAntiMasclista: https://www.elprat.cat/persones/dones/el-prat-antimasclista

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...