Película documental Perifèria

Película documental Perifèria

El proper dimecres 15 de setembre, a les 19:30h es farà al Cine Capri un passi de la pel·lícula documental Perifèria, produïda Antivaho en coproducció amb TV3.

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

La pel·lícula, estrenada a la Seminci de Valladolid i al Dok.Fest de Münich, és un itinerari poètic que viatja des de l'experiència del Pla Popular de Santa Coloma de Gramenet, una experiència pionera d'urbanisme participatiu als 70, fins a l'actualitat, prestant especial atenció a la figura de qui fou el pare del Pla, l'arquitecte Xavier Valls, mort a l'atemptat d'Hipercor. Perifèria és un exercici de memòria històrica, però va més enllà del relat historiogràfic estenent ponts entre passat i present per estimular una reflexió sobre un present que sembla que no es deixi transformar a millor.
 
Trailer: https://vimeo.com/463771897
 
Estem convençudes que Perifèria serà de l'interès de la gent implicada i relacionada amb la COV, tant per l'acte de fer memòria i reivindicar una victòria de la classe obrera, com per reflexionar sobre quins són els reptes que se'ns obren ara, i quines actituds prenem per afrontar-los. Els paral·lelismes, tant amb els moviments obrers del Prat i Baix Llobregat com de les seves situacions actuals, són evidents.
 
El passi, organitzat per l'Ajuntament del Prat, anirà acompanyat d'un col·loqui amb el director Xavi Esteban, la codirectora Odei A.-Etxearte, la productora Èrika Sánchez i el Xavier Valls, fill de l'arquitecte. Estarà moderat per Mariano Martínez, del Periòdic Delta. Aquí tens el link de l'esdeveniment: https://www.elprat.cat/la-ciutat/guia-agenda/cine-club-periferia-de-xavier-esteban-i-odei-etxearte
 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...