COVGROSSOS

COVGROSSOS
La COV se suma a la cultura popular del Prat de Llobregat amb aquesta creació de dos capgrossos cooperatius, que representen dos dels socis fundadors de la COV el 1962.

 El toc d’inici de la colla va ser la Festa Major del Prat, aprofitant el cercavila d’inici i l’esclat de la Festa Major, es va formar una petita colla que els va treure a passejar i els va presentar davant totes les colles de cultura popular i tota la població a la plaça de la vila, va ser un moment molt emotiu que sens dubte recordarem sempre. També van participar en la Trobada Gegantera del diumenge de Festa Major on l’acollida va ser fantàstica tant per part de les entitats com per part de tota la població i els gegants del Prat els van donar el primer obsequi de la colla que lluïm a la COV amb molt d’orgull.
El diumenge 16 de desembre coincidint amb la trobada gegantera de la Fira Avícola, s'ha fet el bateig oficial dels capgrossos, ara ja coneixem seu nom, el seu origen, la seva professió i la seva historia, elaborada seguint algunes de les pautes que es van recollir durant la jornada de la Paella, on els socis i sòcies podien anotar les seves idees. Aquí podeu llegir el resum de la seva història que vam presentar per la Fira Avícola.
La colla de capgrossos de la COV continua creixent amb molta il·lusió i molts projectes. Us animen a tots i a totes, petits i grans, a formar-ne part i gaudir de la cultura popular de la nostra ciutat. Ens podeu demanar més informació a les nostres oficines o bé al correu cov@cov-elprat.com o covgrossos@gmail.com

Aquí teniu la seva història completa.
 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...